29.11.2008 г., 20:51 ч.

Живял един любовник (с видео) 

  Поезия » Любовна
635 0 14

ЖИВЯЛ ЕДИН ЛЮБОВНИК

Живял един любовник
на улица "Дубровник".
Бил чаровен, бил красив,
бил с дамите учтив.
И направо бил роден,
за да бъде джентълмен.
Вечно търсен и обичан,
с нежни имена наричан.
Влюбени жени в захлас
тръпнели от мекия му глас.
Слабостите техни знаел
и с чувствата им си играел.
Ала случило се един ден -
от красавица той бил сломен.
В мигом станал неин кандидат,
но това не дало резултат.
Подаръци, галантност и обноски -
стрували и се направо плоски.
С всичко, що опитал, пред нея не вървял,
та това за него си било провал!
Не издържал накрая и надянал си въже.
Така и не разбрал, че красавицата тая -
не харесвала... мъже!


  ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЖИВО:  http://www.vbox7.com/play:4b7a2c42






 

© Наско Енев - РИМПО Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??