9.03.2010 г., 19:50 ч.

Йордановден 

  Поезия
1722 0 0

на колегата Данчо ....

 

Мили Данчо…..

По-верен във делата си от Санчо.

Стараеш се света да разбереш,

без никого да подведеш…

В душата си обаче независим…

Към хората си хрисим.

И, въпреки че си на четиридесет и…

все още научаваш нови истини.

Оттук нататък, Данчо, всяка вест

да научаваш за тебе да е чест!

Защото Човек си, вярваш във доброто

и, независимо от нищо, не променяш свойто мото!

И нека във живота на морето

намериш своя кръст… пък може и в дерето!

Носи си със здраве името…

И фамилията, и презимето…

Защото всяка буква води към теб,

а пътят ù нека отворен е! Нека е лек!

© Ойа Ердоан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??