16.11.2011 г., 13:31 ч.  

Жребий 

  Поезия » Философска
462 0 0

 

Жребий

Защо не виждаш своят Жребий?
Земя притихнала, Сърцето бий...
Ти - в бури Любовта я заточи,
това е жалко, но недей Плачи!

Какво, че всеки от тълпата
изглежда по-блажен от Мен?
Създавам видело и във тъмата,
но Ти защо оставаш в Плен?

Какво, че жалиш ми Съдбата
от хорска глъч, измамна плам,
аз винаги ще гледам в небесата,
защото там е Божият ми храм!

Лъчиста

 

 

 

 


© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??