10.09.2007 г., 12:43 ч.

Жулиета не е жива... 

  Поезия
491 0 0

Жулиета не е жива...

аз съм просто жена...

не толкова красива,

но мога да бъда деня и нощта...

 

 

 

Жулиета не е жива.

Ромео аз не искам да си ти,

защото някак си не ни отива

да стоим един от друг настрани.

 

 

 

 

Жулиета не е жива...

Да, знам, че съм на втория етаж...

а под блока да стоиш така не ти отива...

ела, качи се горе, че любовта не е мираж!

 

© Надя Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??