10 sept 2007, 12:43

Жулиета не е жива... 

  Poesía
508 0 0

Жулиета не е жива...

аз съм просто жена...

не толкова красива,

но мога да бъда деня и нощта...

 

 

 

Жулиета не е жива.

Ромео аз не искам да си ти,

защото някак си не ни отива

да стоим един от друг настрани.

 

 

 

 

Жулиета не е жива...

Да, знам, че съм на втория етаж...

а под блока да стоиш така не ти отива...

ела, качи се горе, че любовта не е мираж!

 

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??