4.04.2008 г., 11:28 ч.

Жълта роза 

  Поезия » Любовна
846 0 2
Раздяла...
После спомен и копнеж...
Раздяла...
Жълта роза и далеч...
Последен поглед –
радост за последно...
После лед...
Всичко е студено...
Последна дума...
Чувствата отиват...
в бездънна яма...
Нищо не остава...
Капна последната капка роса
от жълтата роза в моята ръка...
Раздяла...
После спомен и копнеж...
Раздяла...
Жълта роза и далеч...
2001 г.

© Катерина Баева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??