7.12.2005 г., 19:58 ч.

Жълтата тетрадка 

  Поезия
699 0 0
Когато чувствам се обидена
и вместо от болка да вия,
тетрадка и молив си взимам
и болката изливам на хартия.
Само жълтата тетрадка
напоследък ми е събеседник,
знае всички мои тайни...
по-клюкарска е от ежедневник.
Наи-добрият е слушател
не критикува,нито спори,
споделям си със нея всичко
и знам,че "гроб"е,няма да говори.
При физически болежки
действа ми като аналгетик,
а за душевните тревоги
я ползвам за психоаналитик.

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??