ЖЪНАТ БЕЗСТРАШНИ ЖЪТВАРИ
Поглеждам нагоре и ето,
небето отваря врата,
през погледа чист до сърцето
във мене вестта долетя.
Люлее се облак ефирен,
събрал светлина, тъмнина…
Дали заваляват сапфири,
пречистени в лъч семена.
Поглеждам надолу и ето,
посреща ме блага земя,
и раждат се цветни полета,
засети от вяра една.
Към Бога душата разтварям,
безкрайна е таз синева…
Днес жънат безстрашни жътвари,
дочули на Господ зова.
© Санвали Всички права запазени
Радвам се, че ти харесва творчеството ми!