7.07.2019 г., 11:06 ч.

К тебе, мое сердце 

  Поезия » Авторска песен
1225 1 0

Бурная ночь. Красивая ночь.
Луна уходить. Ах
, мечты!
Ах
, мечты! Ах, мечты!
О! Тебе я вижу в свои сн
ы.
Люблю я ночь и
грустно мне,
спасибо звездам и луне
к тебе мое сердце,
к тебе мое сердце!

Припев:

Т
ы красота моей души,
т
ы красота моей стихи,
Любовь не ждёшь –
она приходит,
как будто чудо происходит.

Свою жизнь тебе я дарю,
всей душой тебя я люблю!

Спокойная ночь. Красивая ночь.
Луна уходит. Ах
, мечты!
Ах
, мечты! Ах, мечты!
Хочу всегда
с тобою быть,
как сложно без тебя мне ж
ыть.
Ах
, мечты! Ах, мечты! Ах, мечты!
О! Тебе я вижу в свои сн
ы.
Люблю я ноч и
грустно мне,
спасибо звездам и луне
к тебе мое сердце,
к тебе мое сердце!

ПРЕВОД НА БЪЛГАРСКИ

ЗА ТЕБ Е СЪРЦЕТО МИ

Бурна нощ. Красива нощ.
Луната си тръгва...
Ах, мечти! Ах, мечти!
Ах, мечти!
О! Виждам те в сънищата си,
обичам нощта и съм тъжна –

благодаря на звездите и луната,
за теб е сърцето ми,
за теб е сърцето ми!

Припев:

Ти си красотата на душата ми,
ти си красотата на стиховете ми.
Не очакваш любовта – тя идва,

сякаш се случва чудо!
Подарявам ти живота си,
с цялата си душа те обичам!

Спокойна нощ. Красива нощ.
Луната си тръгва...
Ах, мечти! Ах, мечти!
Ах, мечти!
Искам винаги да съм с теб,
как трудно е без теб да живея.
О! Виждам те в сънищата си,
обичам нощта и съм тъжна –

благодаря на звездите и луната,
за теб е сърцето ми,
за теб е сърцето ми!

 

Варна, 6 Юли 2019 год.

 

ПП: Линк към песента https://www.youtube.com/watch?v=SKJ8CQjkuN8

 

 

© Надя Уорендър Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??