20.01.2013 г., 19:12 ч.

Кадифена нощ 

  Поезия » Еротична
1248 0 0

В тази тиха кадифена нощ ще ти кажа божествена тайна:

''Ако очакваш кошмара, той ще дойде, ако очакваш да полетиш, ще полетиш.''

Това е само игра, просто си въртя колелото на късмета..

Откривам в очите ти онази сладка искра.

Протегни се и бръкни в моите недра, обещавам, че няма да бъда добра..

Ще погълна твоята горчивина и ягодов вкус ще оставя в твоята уста..

Грехота е да не запалим тази звезда, тя ни дава крила.

Знаеш ли на какво се дължи този поглед?

Знаеш ли как мога да превърна сърцето ти в лед 

и после сладко, топейки да го ближа като сладолед?

Аз съм твоята Ледена кралица.

Аз съм и жрица и царица.

Можеш ли да си представиш как те паля целия

и те поглъщат пламъци?

Как мога да те накарам да виждаш само омагьосани замъци?!

Ще те изгоря и ще станеш на пепел... после ще възкръснеш като феникс...

И пак ще станеш само жар...

Аз съм твоята нестинарка.

Аз съм твоята Господарка.

Ще те целуна под дяволската арка...

Твоето проклятие съм аз...

Потъваш в истински екстаз!

© Мария Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??