24.06.2008 г., 15:46 ч.

Кадри... 

  Поезия » Друга
816 0 7
Бряг...
Рибарска лодка.
Мрежа.
Полъх.
Оранжево небе!
... С облак отлитам.

Прозорец...
Капки.
Светкавица.
Затишие.
Златисто небе!
... С дъга се връщам.

Фотограф...
Обектив.
Усмивка.
Черно-бял кадър.
Щрак...
В снимка се превръщам!

© Ан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??