28.05.2013 г., 7:51 ч.

Кафе 

  Поезия
494 0 1

Последното кафе изстина.

Не искам даже да го вкуся.

Горчат сълзите, с които е пропито.

И едно отровно сбогом е разпръснато.

Последното кафе не значи нищо.

Просто повод  да те видя.                   

Мили думи вече са излишни.

Особено преди да си отидеш.

Дяволът ме кара да мълча.

Или моята проклета гордост.

После съжалявам за това.

Ама стискам зъби чак до болка.

Последното кафе не го опитах.

Няма да е вкусно, то личи.

За грешките и мляко да доливаш,

после всяка глътка истински горчи.

© Някоя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??