28.10.2013 г., 11:00 ч.  

Кафе вместо теб 

  Поезия » Любовна
591 0 1

         Кафе вместо теб

С чаша кафе посрещам деня.
Вместо теб, сега то сгрява плътта.
Ала душата ми да стопли не успя.

Исках до мен да си,
да виждам красивите
твои очи.

Исках точно ти да ме правиш щастлив.
Но сега и медът в кафето дори е горчив,
а можех с теб да съм истински жив...

 

Оставям кафето си недоизпито
и навярно клише е да кажа,
че без теб сърцето ми е свито.

                              Посветено 

© А.А. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??