2.01.2009 г., 22:31 ч.

Кафето шепти 

  Поезия » Любовна
412 0 0
Лунна нощ, любов голяма, звезди като очи.
Любовта остров е за двама, само аз и ти.
В стаята сами сме, нежно гледаш и ме питаш.
Кафето даже за любов шепти.
Зная колко искаш този миг да спре,
всяка болка да умре.
Аз при теб дойдох в този късен час.
В дланите си нося нежност пак за нас.
Зная как се молиш да не е шега.
С теб да сме щастливи, както досега.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??