14.02.2013 г., 9:40 ч.

Кафеза 

  Поезия » Гражданска
316 0 0

Кафезът даже позлатен,

е винаги различен

от гората!

Дори и с пухени гнезда снабден,

той все е антипод

на Свободата!

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??