28.11.2009 г., 12:13 ч.

Кажи, любов 

  Поезия » Любовна
930 0 1

                                      Защо обичам  те, кажи ми,

                                       защо аз плача всеки ден,

                                       нима на щастие аз нямам право,

                                      защо, кажи ми, плача всеки ден?

 

                                      Защо, любов, си ти така жестока,

                                       нима избираш кой да е щастлив,

                                       на кой  сълзите никога не ще затихнат,

                                        на кой ти слънчев лъч ще дариш?

 

                                      Кажи, любов, защо  не е до мен?

                                       Кажи, любов - аз плача всеки ден.

                                       Защо, когато истински обичам,

                                        от мъка се разкъсва моето сърце?

© Тодорка Стойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??