29.03.2007 г., 21:35 ч.

Кажи ми... 

  Поезия
651 0 3
Кажи ми, от кога не си поглеждал
към сините простори на небето.
Кажи ми, от кога не си рисувал
мечти от звезден прах върху морето.

Кажи ми, от кога забрави онзи
вълшебен аромат на мокра пръст.
Кажи ми, от кога не си излизал
навън да се разходиш в летен дъжд.

Кажи ми, от кога живота
превърнал си във срамна сделка.
Кажи ми, от кога и мене
изгони от съня си нежен.

Кажи ми,от кога си този,
когото тайно плаша.Наранявам.
Кажи ми и тръгни си после.
Сърцето твое друго заслужава.

© Теодора Стефчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??