17.11.2010 г., 10:50 ч.

Кажи ми! 

  Поезия » Любовна
600 0 2

Кажи ми как погледът ми да не е твой.

Та твоята усмивка спасява живота мой.

Кажи ми как да те отмина безразлично.

Та ти си нещото, което осмисля всичко.

Кажи ми как да не изтръпна пред теб.

Та ти си слънчевото утро за мен.

Кажи ми как да спра желанието си.

Та ти си всичко, което ми трябва.

Кажи ми как да изгоня тъгата.

Та ти си моя дъждец, влюбен в дъгата.

Кажи ми как да те прогоня от съня си нощем.

Та ти си единствената причина да заспивам още.

Кажи ми как да прекъсна да мечтая все още за теб.

Та ти си луната, която се прокрадва и идва при мен.

Кажи ми как да те забравя, не зная.

Та ти си пътеката към рая.

Кажи ми... кажи ми как да спре сърцето ми за теб да пита.

Та ти си болката, която в душата ми болно вика.

Кажи ми... кажи ми как да не те обичам.

Та ти си животът мой и без теб в смъртта аз се вричам...

© Емилия Таскова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??