22.06.2008 г., 13:07 ч.

Кажи ми 

  Поезия » Любовна
535 0 3
Кажи ми във ада ли трябва
да сляза и жив от там да се върна,
за да мога при тебе да дойда
и пак истински да те прегърна.

Или на небето във рая
към господа с молба да се обърна,
да направи така, че да мога

аз тебе с любов да прегърна.

Дали да не потъна в земята
при вещица и с бяла магия,
омагьосан от там да се върна,
за да мога пак теб да прегърна.

Или пък да вляза в съня ти
и спомени там да ти възвърна,
за да мога тъй, както желая,
пак тебе аз да прегърна.

Кажи ми, готов съм на всичко,
съдбата си аз ще обърна,
за да мога тъй, както мечтая,
отново при теб да се върна.

© Иво Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??