8.10.2009 г., 12:36 ч.

Кажи ми 

  Поезия
980 0 7

Живяла ли си досега,

изпитвала ли си безумна страст,

друг обичал ли те е така,

както те обичам аз!

 

Не чувстваш ли как времето минава

и ежедневието те убива,

получи ли това, което заслужаваш,

била ли си наистина щастлива!

 

И ако втори шанс се появи,

дали ще можеш да го разпознаеш,

ще го оставиш ли да отлети,

ще имаш ли куража да го хванеш… 

© Виктор Горов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??