Живяла ли си досега,
изпитвала ли си безумна страст,
друг обичал ли те е така,
както те обичам аз!
Не чувстваш ли как времето минава
и ежедневието те убива,
получи ли това, което заслужаваш,
била ли си наистина щастлива!
И ако втори шанс се появи,
дали ще можеш да го разпознаеш,
ще го оставиш ли да отлети,
ще имаш ли куража да го хванеш…
© Виктор Горов Все права защищены