10.09.2013 г., 22:55 ч.

Кажи ми 

  Поезия » Любовна
801 1 4

кажи ми


ОБИЧАЛ ЛИ СИ НЯКОГА ТАКА

 

Обичал ли си някога така -

безпаметно, отчайващо и диво?

Жадувал ли си нечии ръце

да те докосват ласкаво и мило?


Копнял ли си за думичка една,

да стопли нощите безкрайни,

бленувал ли си като във съня,

да те целуват устните омайни?


кажи ми


ОБИЧАШ ЛИ ТАКА


Мечтаеш ли във звезден час

да подариш зората озарена,

обичаш ли да слушаш моя глас,

когато ти говоря вдъхновена?


Обичаш ли в любовната ни страст,

как сливат се телата и душите,

как твоя съм, покорна в твоя власт,

иэгаряйки безмилостно мечтите?


Във срещите вълнуващи, красиви,

в сърцето ти остава ли следа,

и тръпнейки, очакваш ли мига,

когато ще сме истински и живи?


кажи ми


ОБИЧАШ ЛИ


Обичаш ли ме, искрено, така!

Ако ме обичаш, ще го зная!

Ако денят започва с твоето "ела",

не се страхувам, даже и от края!



10.09.2013

© Таня Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??