Още не е късно да си кажем
колко се обичаме.
Кажи ми да спра и ще спра!
Ще се заслушам в гласчетата на птичките сутринта,
както тогава, когато се събуждахме заедно
и ще видя отново
колко прекрасен е света...
И ти казвам пак - ела!
И нека всичко се повтори
както повтаря се и света...
© Ралица Недева Недева Всички права запазени