9.03.2013 г., 12:15 ч.  

Кажи, не мълчи 

  Поезия » Любовна
529 0 0

Кажи, не мълчи.
Че мене обичаш.
Кажи, не мълчи.

Кажи, че ме обичаш.
Към теб ме влече,

но ме е страх  да те докосна.
Ти стоиш в кръга на пустотата.
Трудно те настигам - счупени мостове.
Искам да тичам... Но накъде, за какво?
Въздух на глътки... Накъде да вървя?
Ние с теб сме на ръба.
Студ по гърба - не сега.
Затварям очи... става ми по-леко,
спомням си за последните ни срещи.
Тихо, ще ти кажа най-главното.
Капките на думите при мене
ще те върнат.
Изчакай  малко, просто почакай,
а после сърцето си освободи
и ме намери и ми кажи.
Че мене обичаш.
Кажи, не мълчи.
Кажи, че ме обичаш.

04.03.2013 г.


© Дени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??