9.01.2010 г., 23:11 ч.

Как 

  Поезия » Любовна
612 0 10

Как да спра онзи порив сърдечен, кажи ми?

Как да спра онзи шеметен бяг на сърцето?!

Неочаквано дълга, но болезнено сладка

е горчивата тръпка, но... не мога без нея.

... Не мога без тебе.

 

 

Как да спра всички мигове краткост?

Как да спра всеки трепетен зов на душата?!

Неочаквано дълга, но болезнено кратка

е минутата време, но... не мога без нея.

... Не мога без тебе.

 

 

Как да срежа на две тишината?!

Как очите си да изгледам?

Щом като в теб се вторача,

дълго, дълго те виждам във здрача...

Зная само... не мога без тебе.

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??