14.09.2007 г., 19:37 ч.

... как.... 

  Поезия
915 0 1
КАК  

 

КАК НОЩЕМ ДА ЗАСПЯ В
СВОЕТО ЛЕГЛО
КАТО УСЕЩАМ ТВОИТЕ РЪЦЕ
 ДА ДОКОСВАТ МОЕТО ЛИЦЕ.
А СЛЕД КАТО ЗАТВОРЯ АЗ ОЧИ,
ВИЖДАМ ТЕБ И ТВОИТЕ ОЧИ.


КАК ДА ИСКАМ ДА ЗАСПЯ
 КАТО ТИ В СЪНЯ МИ
ЩЕ СЕ ПОЯВИШ И ПАК
МОЙТЕ СТРАСТИ ЩЕ РАЗГОРИШ.


КАК ИСКАМ ДА ТЕ ЗАБРАВЯ,
НО СЪРЦЕТО МИ НЕ ЩЕ ГО ПОЗВОЛИ,
ЧЕ ТО ОТ ЛЮБОВ ГОРИ И В ЕДИН МИГ  
МОЖЕ БИ ЩЕ ИЗГОРИ
.  

        И САМО АКО МОЖЕШЕ ДА ЗНАЕШ
КАК ДУШАТА МЕ БОЛИ
И ТЯ БИ ИСКАЛА ДА ТЕ ЗАБРАВИ,
НО ДАЛИ УМЪТ МИ ЩЕ Й ГО
ПОЗВОЛИ...?

© Емануела Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??