21.07.2009 г., 0:13 ч.

Kак да го сторя - не знам... 

  Поезия » Друга
465 0 0

Така ми се иска да кажа, че мога
и да поправя грешките отпреди,
да продължа да се боря,
за да няма вече тревоги.

 

Но как да го сторя, не знам
трудно е да си изправен пред неизвестността
какво ще се случи утре -
кой знае... няма гаранция.

 

Не мога да изпълня желания,
непосилни за мене, късмети,
да управлявам чужди съдби,
които да носят усмивки.

© Маги Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??