16.02.2007 г., 20:46 ч.

Как да не ме боли 

  Поезия
1009 0 4
Шумолят есенни листа
и по лицето ти личи тъга.
Гледам твоите тъжни очи
как да не ме боли?

Няма вече радост
във сивия делник...
Нищо не е както преди,
как да не ме боли?

Студът убива всичко...
Плачеш, а казваш ми, че няма нищо.
Добре те познавам, разбери -
как да не ме боли?

© Катя Бояджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??