Feb 16, 2007, 8:46 PM

Как да не ме боли 

  Poetry
1063 0 4
Шумолят есенни листа
и по лицето ти личи тъга.
Гледам твоите тъжни очи
как да не ме боли?

Няма вече радост
във сивия делник...
Нищо не е както преди,
как да не ме боли?

Студът убива всичко...
Плачеш, а казваш ми, че няма нищо.
Добре те познавам, разбери -
как да не ме боли?

© Катя Бояджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??