16.09.2017 г., 22:37 ч.

Как да забравя 

  Поезия » Любовна
838 1 1

Как да забравя твоите очи, 

твоята кожа,  като аз самата

я докосвах с устните си, как

да те забравя, щом в 

прегръдките на друга те видях, 

как да погледна на теб 

не знам. 

 

Как да забравя тялото ти, кожата ти

гореща,  как да погледна в твоя

поглед, как да ти кажа, че още те

обичам, как да го кажа, аз не зная. 

 

Защо не мога да забравя целувките

ти, защо не мога да забравя

уханието ти, защо не мога да усетя

тялото ти, защо, кажи ми, защо те

забравих, защо трябваше да ти 

причинявам тази болка, защо. 

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • О,не си го забравила! Още помни Любовта ти! Честит празник Вяра, Надежда и Любов!
Предложения
: ??:??