18.12.2007 г., 14:29 ч.

Как е хубаво с теб 

  Поезия » Любовна
2054 0 6

Как е хубаво с теб


Как хубаво е лъчи горещи
да разтапят всеки лед,
с обич чакам нашите срещи,
как е хубаво с теб.


Как сладко е в очите да ме гледаш,
да ми говориш с меден глас
и право в сърцето ми да стреляш,
като слънце с лъчи от страст.


Как всяка моя мисъл знаеш
и ме разбираш както никой друг,
само ти ме усещаш и желаеш,
така е сладко да си тук.


Как е хубаво косите ми да галиш
и да вървим със сплетени ръце,
с любов очите ми да палиш,
да се вълнува моето сърце.


Как хубаво ми е на твойто рамо,
с нежност да склоня глава,
красиво е да ми говориш само
и да държиш ти моята ръка.


Приятно е да ме целуваш
и да валят над нас цветя,
да ме прегръщаш и жадуваш,
да ме наричаш с нежни имена.


Огря ни слънчевото време,
но моля Бога за едно,
така е хубаво с тебе,
да пази нашата любов!

06.08.2006

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??