17.01.2004 г., 22:38 ч.

Как искам 

  Поезия
3359 0 3

Как искам

Как искам, как моля да те видя пак
едничка светлина във моят мрак...

Как искам при мен да се върнеш,
да ме обичаш, да ме прегърнеш.

Как искам да си винаги до мен
и всяка нощ и всеки ден...

Как искам да е реална вечността,
и с теб никога да не свършва нощта.

Как искам страстно да те целувам
и в мечтите си с теб да пътувам.

Как искам денем за ръка да те държа,
а когато се събудя до теб да лежа.

Как искам да ми позволиш да те обичам
има ли нужда във вярност да се вричам?

Как искам заедно щастието да открием
и от света поне замалко да се скрием.

Как искам никога да не ме оставяш,
а напред с мен да продължаваш.

Как искам повече да не живея в измама
в този свят, в който щастие май няма...

Как силно искам "обичам те" да крещя
и ако не ме чуеш нека завинаги заспя!

Как искам...
...а ти искаш ли?

© Мартин Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • даже във вярност аз да ти се вричам но иначе браво
  • Наистина е хубаво,но според мен тези няколко стиха 6те са по-добре така:
    Как искам страстно аз да те целувам
    и в мечтите си с тебе да пътувам.

    Как искам денем за ръка да те държа,
    а когато се събудя до теб аз да лежа.

    Как искам да ми позволиш да те обичам
    има ли нужда във вярност да ти се вричам?
    Но тожа е само мое мнение
  • За жалост е така.
Предложения
: ??:??