9.10.2008 г., 20:55 ч.

Как искам... 

  Поезия
1489 0 25
 

Как искам да порасна и да мога

света около мен да променя,

да изгоря човешката тревога

и злобата без край да залича.

 

Как искам да порасна и да мога

доброто да посея по света

и да изкореня навред залога

на дяволската тягостна душа.

 

Как искам да порасна и да мога

да съхраня детинските мечти,

защото те са тайнството на Бога

и някой трябва да ги задържи.

© The Notorious Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??