Как искам
да ти подаря сълза,
от чиста утрин паднала роса.
В стените ù
прозрачни погледни
и себе си, и мен
в морето намери.
Вълните чуй,
разказващи история,
че само те
са отлив от живота.
А истината някъде
зарови я
на дъното
една душа сирота...