11.12.2007 г., 8:35 ч.

Как ли да пиша? - На кръст 

  Поезия » Друга
501 0 4

Посвещение:

Как ли да пиша? - На кръст



Виж дали си влюбен,

да не би да не си разбрал.

Тоя свят не е изгубен,

да си се лъгал, че си живял.

 


Ако не откриеш нищо, помисли!

Въпросите за тежест премери.

Дали си ти отговора или не си,

Реши, трябва да решиш.

 


И не е ли станала грешка

за мира в душата човешка.

В мисълта ми бездрешна,

която е толкова неверна.


16.03.06 (София)

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??