4.07.2007 г., 8:44 ч.

Как мечтая 

  Поезия
627 0 0

Как мечтая всеки ден и час,
да чуя нежния ти глас,
да видя най-красивите очи,
най-прекрасната усмивка.
Как мечтая аз!... Кажи, мечтаеш ли и ти,
просто да те видя и да те прегърна?
Мечтая усните ти да усетя,
аромата ти, божествен, да усещам.
Но сега това е невъзможто.
Аз ще потърпя до следващата среща,
надявам се и ти?
Сега единственото, което мога да сторя,
е, да пратя по звездите най-нежната целувка,
с която да ти пожелая лека нощ.

© Валентин Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??