13.09.2005 г., 21:47 ч.

Как се забравя обичта? 

  Поезия
936 0 4
Как да забравя очи във които съм вярвала?
Нищо,че са лъжовни и зли.
Как да забравя мечти от които съм страдала,
щом са за мене повече от мечти?
Как да забравя вкуса на устни сладки,
щом докосвани са били?

Как да отдам сърцето на друго сърце,
щом вчера било е убито от грешни ръце?
Как да повярвам на думи,
щом до сега съм вярвала само в лъжи?
Как да спра до болка да те обичам,
щом на света за любовта сме дошли?

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??