18.08.2005 г., 19:47 ч.

Как ще се спасиш 

  Поезия
849 0 5

Отблъскваш ме сега - нали?
Ревността те ослепява.
От думите ти ме боли,
като камшик ме нараняват.

После в болката се мятам.
Камара часове без сън,
затрупана от самотата,
очаквам телефонен звън.

От мъка знам ще се стопя,
но ти не можеш да мълчиш,
та аз съм твоята съдба
и няма как да се спасиш.

От болката и самотата,
очите ти ще запламтят,
като светулки в мрачината
към мен ще търсят вечно път.

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??