22.01.2007 г., 8:12 ч.

КАКТО ИСКАШ(песен) 

  Поезия
595 0 0

КАКТО ИСКАШ(песен)

Аз съм в мислите ти нощем,

Аз идвам дори и в съня,

За мене ти мечтаеш още

И за мене пазиш любовта.

Дори не знаеш моето име,

А все за моите очи зовеш,

Ела след мен и спри ме

Цялата си любов да ми дадеш.

Наречи ме както искаш,

Аз съм с безброй имена.

Направи ме каквато поискаш,

Аз съм с безброй лица.

Накажи ме по жарта да ходя,

Аз няма никога да изгоря.

Призови ме в съня ти да дойда,

Аз ще идвам при теб с нощта.

 

 

 

 

© something else Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??