КАКТО ИСКАШ(песен)
Аз съм в мислите ти нощем,
Аз идвам дори и в съня,
За мене ти мечтаеш още
И за мене пазиш любовта.
Дори не знаеш моето име,
А все за моите очи зовеш,
Ела след мен и спри ме
Цялата си любов да ми дадеш.
Наречи ме както искаш,
Аз съм с безброй имена.
Направи ме каквато поискаш,
Аз съм с безброй лица.
Накажи ме по жарта да ходя,
Аз няма никога да изгоря.
Призови ме в съня ти да дойда,
Аз ще идвам при теб с нощта.
© something else Все права защищены