Не съм светица, с ореол не ме обличай,
не искай безпогрешна да съм аз,
не ме съди, а само ме обичай,
макар и грешна, истинска съм аз.
Не се опитвай ти да ме променяш,
не искай да съм по-добра,
каквато съм, такава ме обичай,
аз съм човек, а не мечта...
Недей да търсиш себе си в мен,
недей очаква да съм твоя сянка,
щом искаш ти да си до мен,
каквато съм, такава ме обичай.
Не съм светица, просто съм жена
и мразя силно, и обичам,
и всеки ден по нещичко греша,
прощавай ми и само ме обичай...
© Ванилия Всички права запазени
Или по-скоро се прави,че не ги забелязва особено като мине малко време.Любовта е сляпа май само в началото.