8.03.2005 г., 10:32 ч.

Какво да търся 

  Поезия
1356 0 0
Какво да търся повече от тебе ?
Нали на друг душата си дарих.
Нали викът ми, вече непотребен,
за тебе си остана просто вик?
Но всъщност той ти носеше събрани
любов, омраза, радост и тъга
и търсеше у тебе стари рани,
ала намери мъртва любовта.
И аз не зная била ли е жива
и викал ли си като мен и ти ,
или с любов тъй приказно красива
ти вместо мене друга надари?
И дарът Божи - силно да обичаш
за мен превърна се в обречен вик ...
Не ме ли търсиш често сред тълпата
или си ме спомняш само миг ?
Днес пак глава във пясъка заравяш
и все отказваш да ме видиш ти ...
Какво да търся повече от тебе ,
щом аз на друг душата си дарих ...

© Тя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??