25.03.2016 г., 18:25 ч.

Какво да ви кажа 

  Поезия » Друга
351 0 5

Какво да ви кажа, живея под наем,

то всичко е временно по наште земи.

Купувам че трябва, само на заем,

сърцето брои ми, моите дни.

Какво да ви кажа, приятели имам,

душата ми казва кои са добри.

Всичко с любов, сам си постигам,

каквото съм дал не казвам върни.

Какво да ви кажа, живейте с гордост,

Господ на всеки по нещо е дал.

Ненавиждам, ненавиждам човешката подлост,

сърце и душа не бих им продал.

                                           В.Й. 23.03.2016г.

 

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??