13.12.2007 г., 16:17 ч.

Какво е да обичаш 

  Поезия » Любовна
1791 1 6
 

Ако не си обичал поне веднъж -

защо си бил на този свят?

Ако не си усетил радостта

да си между небето и земята

  -  не си живял.

А знаеш ли какво е да обичаш?...

Да можеш от себе си да се отричаш

и мисълта за другия да те обсеби.

В огъня да си готов да стъпиш.

Да даваш без да получаваш.

Да чакаш и да се надяваш.

Да можеш да прощаваш.

© Дими Драганова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??