21.11.2011 г., 12:32 ч.

Какво е любовта? 

  Поезия » Любовна
1077 0 5

Ти знаеш ли какво е да обичаш?
Да чезнеш в тишината сам-сама...
Ти знаеш ли какво е да се вричаш
на поглед скъп, на твоята душа...

Ти някога обичал ли си истински,

боляло ли те е сърцето от това?
Или не си се влюбвал никога,

не знаеш що е любовта?
Аз зная само, че жадувам

да бъда твоя във нощта,

че всяка вечер те сънувам,

без сама да съм виновна за това!
Аз зная само, че изгарям

да впия устните си в теб,

очите мои да те гледат –

да помнят всичко скъпо в теб.

Животът бърза все за някъде,

и с него бърза любовта.

Но ти поспри, не бързай толкова,

не ме оставяй пак сама!
Седни до мене, разкажи ми
какво е всъщност любовта.
Че съм жива припомни ми

и да няма правила!

Бъди със мене искрен до последно,

накарай ти кръвта ми да гори!
И нека винаги да сме едно,

и нека в нас кръвта гори!

Ти знаеш ли какво е да обичаш?
Това те питам пак сега.

Не ми разказвай приказки,

а изживей със мен мига!

© Мартина Ватева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря много на всички ви!
  • Ти някога обичал ли си истински,
    боляло ли те е сърцето от това?..
    Ех,тази болезнена любов.Марти,страхотно е!Дано не изживееш с него мига,а целият си живот.Пожелавам ти най-красивата и споделена любов!
  • Много ми хареса!Така нежно,истинско!Красива любов!
  • Има излишни повторения, но иначе си хванала ритъма, с малки изключения...
  • Хубаво!
Предложения
: ??:??