23.11.2008 г., 16:56 ч.

Какво е въздухът, когато теб те няма 

  Поезия » Любовна
941 0 3
Какво е въздухът, когато теб те няма



Не искам да имам въздух в дробовете си,
но искам да имам теб до себе си.
Всяко вдишване, което ме подържа жива,
кара самотната душа в мен да умира.
С всяко издишване, което правя,
разумът в мен постепенно изгаря.

Сутрин щом отворя очи,
мисълта за теб в сърцето боли.

Вечер щом погледна към луната,
хванати за ръка тишината и тъгата,
обливат ме със студения си вик,
който раздира сърцето ми в този миг.

© Йоанна Манолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??