31.08.2007 г., 20:01 ч.

Какво ли става с нас ?! 

  Поезия
528 0 3

Какво ли става с нас?!
Какво се случва?!
Започваме живота си с такава страст,
която бавно ни измъчва...

Пилеем сълзи за неща,
които искаме тъй силно,
а желаем ги, защото мислим, че
не можеме без тях...
и играем си със другите... наивно.

Безсънни нощи прекарваме,
защо не знаем
и страх ни е от самота
и болката да опознаем.

Живеем ден за ден сега,
да не би утре без приятел да милеем..
Крещим си и осъждаме света,
защо ли друг е винаги виновен?!

Но идва миг, във който ще усетим,
че дните ни осеяни са в празнота,
че имали сме право да живеем лесно,
че имали сме шанс да сме деца!

© Теодора Драгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??