14.07.2009 г., 12:17 ч.

Какво от това? 

  Поезия
582 0 2

Какво от това?

Какво от това, че са твои звездите?
Какво от това, че искаш сън без лъжи?
Няма значение, че харесваш очите,
и че в тях често намираш сълзи.

До последно не ще ти призная,
че е трудно да кажа сега,
колко много ще значат нещата,
неизречени тихо на глас.

Ще си тръгна, макар и без смисъл,
ти не върна звездите в нощта,
ще приключат съня и лъжите,
ще ти липсвам - и какво от това?

© Ася Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??