4.12.2010 г., 23:43 ч.

Какво сега? 

  Поезия » Друга
545 0 1

Какво сега?

Всичко свърши и втори дубъл няма?!

Какво сега?

Ще вървим напред, но не и с тебе двама?!

 

Какво сега? Доволен ли си?

Ти нея си избра... бъдете двама и радвайте се на света!

Какво сега? Защо не се усмихваш?

Искаш ли във моите прегръдки самотата си да притискаш?

 

Какво ме гледаш? И недей мълча.

Кажи ми нещо, заслужавам поне това.

Какво ме гледаш? Съжаляваш ли?

Да губиш май боли, хайде, върви...

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??