15.09.2006 г., 10:39 ч.

Какво ще стане 

  Поезия
589 0 1
Какво ще стане ако си отида,
забравила и теб и любовта ни,
забравила приятелите - без обида,
без сбогом и излишни рани?

Какво ще ви остане във сърцата -
малко болка, смях, радостна наслада,
усмивки или сълзи бледи по лицата
като в забравена балада...

Какво ще ви остане като спомен?
Или ще тъна в тъма и забрава...
И ще е тъжно, може би, но дух бездомен
ще бъда и дим ще оставя... 

© Борислава Илиева Зашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Така ще стане...
    Но не го прави.
    Дори дим само да остане
    сълза в очите ще пари...

    Поздрав и усмивка.
Предложения
: ??:??